Geen producten (0)

Even voorstellen...


SmallVips
,
de naam zegt het al: producten speciaal gemaakt voor the Small and Verry Important Persons, oftwel de Kleine Zeer Belangrijke Persoontjes

SmallVips is een Nederlands bedrijf opgericht door Marian Malek en Esther Sinke. Samen hebben wij 5 kinderen en daarmee zijn wij rijk aan ervaring op het gebied van slapen en verzorgen. Onze kinderen, onze ervaring én de verhalen van onze klanten zijn DE grote inspiratiebron bij het ontwerpen van onze producten. Bij het ontwikkelen van onze producten staan steeds de vragen centraal; Wat kan beter? Wat missen wij nog in het grote aanbod producten? Worden de papa's, mama's en kindjes hier blij van? Hoe maken we het ontwerp zo praktisch, duurzaam en betaalbaar mogelijk? De input en ervaringen van ouders en deskundigen zijn erg waardevol voor ons! Schroom dus niet tips, opmerkingen en/of verbeterpunten aan ons te melden!

Onze specials:

  • VipSleeper 4 seizoenen slaapsysteem: 2 soorten slaapzakken (VipSleeper Zomer en VipSleeper Herfst/Winter) die los zijn te gebruiken, maar ook met elkaar gecombineerd kunnen worden: zo zijn er 4 opties mogelijk! Je bepaalt zelf hoeveel warmte jouw kindje nodig heeft door zelf de ideale slaapzak te creëeren voor elk seizoen.
  • De VipCarrier bamboe tricot draagdoek: de koelste rekbare draagdoek gemaakt van heerlijke zachte bamboe-tricot: dun maar zeer sterk en draagkrachtig! Wij zijn er trots op dat veel draagscholen, draagconsulentes en zorgprofessionals de VipCarrier zien als de best verkrijgbare rekbare draagdoek.

Wij produceren (Europa) en distribueren onze producten zelf onder ons eigen label SmallVips (waaronder de VipSleeper slaapzakken, de VipCarrier bamboe draagdoeken, de VipBlanket omslagdoeken/dekens en de Portamundo handgeweven draagdoeken). Wij verkopen onze producten via onze eigen website en andere (web)winkels in Nederland, maar ook daarbuiten (kijk voor meer info bij het kopje 'verkoop & adviespunten).

Heb je interesse om onze producten ook te verkopen? Of wil je weten waar je onze producten kunt vinden? Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.
   

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.