Geen producten (0)

Disclaimer

Ondanks de grote zorg die wij besteden aan de inhoud van deze website is het mogelijk dat er informatie op deze site staat die onvolledig of onjuist is. De informatie op deze site wordt geregeld aangepast en/of gewijzigd. SmallVips behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen in modellen, uitvoeringen, afbeeldingen, prijzen of andere informatie ten allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. SmallVips aanvaard geen aansprakelijkheid voor schade die op enigerlei wijze voortvloeit uit het gebruik van deze website of uit de onvolledigheid en/of onjuistheid van de op de website verstrekte informatie. Deze internetsite bevat links naar andere sites. SmallVips aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud of het gebruik van deze sites of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van de aan deze site verbonden internetsites.

Copyright

Deze website is eigendom van SmallVips. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan - zoals teksten, afbeeldingen, software of informatie in andere vorm -  te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van SmallVips.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.