Smallvips.com

rekbare draagdoek bamboe

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

 
 

Meer afbeeldingen

VipCarrier bamboe-tricot draagdoek Jeansblue

Beschikbaarheid: In voorraad

Prijs:
€ 52,95
Artikelen toevoegen aan winkelwagen

Snel overzicht

Rekbare draagdoek van 100% natuurlijke bamboetricot. Zacht, soepel, dun & koel.

Meer informatie »

Productbeschrijving


Lekker mobiel terwijl je je kindje veilig en knus bij je draagt!

Luchtige rekbare draagdoek van 100% natuurlijke bamboe-tricot; soepel, zacht én koel.


 • Optimaal draagcomfort.
 • Ideaal voor thuis & onderweg!
 • Ideaal op moeilijk begaanbare wegen (bos, strand), op drukke evenementen, in het openbaar vervoer of vliegtuig. 
 • Geen gezeul met de kinderwagenen
 • Door het kleine volume past de VipCarrier makkelijk in een handtas en heb je altijd wat bij de hand!
 • Heerlijke draagdoek voor onrustige kindjes
 • Te gebruiken vanaf de geboorte tot ten minste 12 kg.


Veilig & geborgen
De deels rekbare tricot omsluit en ondersteunt het lichaam van je kleintje volledig, net als in de baarmoeder. Je kindje draag je dicht tegen je aan. Je kindje ruikt jouw (vertrouwde) geur, hoort jouw hart en voelt jouw warmte. Dat geeft een gevoel van geborgenheid, waardoor kinderen het heerlijk vinden om in de doek gedragen te worden.
Neem je kindje lekker dicht bij je in de draagdoek als je kindje onrustig is, moeilijk wil slapen of zich niet lekker voelt. In een drukke omgeving kun je je kindje in de doek goed afschermen.
Kinderen die veel lucht hebben en/of spugen kunnen er veel baat bij hebben als ze rechtop gedragen worden.


Optimaal draagcomfort
De doek heeft een ideale gewichtsverdeling over het bovenlichaam en de heupen. Door het materiaal en de brede banden heb je geen last van 'snijdende' banden of pijnlijke drukplekken. De rug en het hoofdje van je kindje worden door de doek perfect ondersteund.
De VipCarrier is gemaakt van 100% natuurlijke bamboe-tricot. Bamboe is zacht, soepel, zeer vochtregulerend, goed ademend en neemt transpiratievocht goed op. Dit materiaal maakt dat de doek niet ‘zweterig’ wordt en zelfs in de zomer nog volop gebruikt kan worden.

Knopen van de doek
Draagconsulenten adviseren om je kindje in de zgn. M-houding (ook wel kikkerhouding genoemd) te dragen; buik tegen buik, beentjes gespreid en de knietjes hoger dan de billen. Dit is de meest veilige houding en ergonomisch het beste voor de heupjes van je kindje.
Het knopen is niet moeilijk en heb je zo onder de knie! Bij de doek wordt een handleiding met foto's en tekst van de M-houding geleverd. Onder het kopje 'gebruiksinstructie' kun je de gebruiksaanwijzing downloaden en een instructiefilmpje bekijken.

Productspecificaties

Lengte van de doek: 5 meter
Voor kinderen van 0 tot ten minste 12 kg
Materiaal: 100% natuurlijke bamboetricot (70% bamboe/ 30%katoen)

Eigenschappen van bamboe:

 • Heerlijk zacht & supersterk
 • Zeer goed ademend; warm in de winter & koel in de zomer
 • Antibacterieel & hypoallergeen
 • Neemt 4x meer vocht op als katoen
 • UV beschermend; bamboe filtert 98% van het schadelijke UV
 • 100% natuurlijk

 

Lees meer over bamboe

Gebruiksinstructie

Knopen van de doek
Draagconsulenten adviseren om je kindje in de zgn. M-houding (ook wel kikkerhouding genoemd) te dragen; buik tegen buik, beentjes gespreid en de knietjes hoger dan de billen. Dit is de meest veilige houding en ergonomisch het beste voor de heupjes van je kindje.
Het knopen is niet moeilijk en heb je zo onder de knie! Bij de doek wordt een handleiding met foto's en tekst van de M-houding geleverd.

 
Knoopinstructie

Bekijk op onderstaande link de instructievideo.

 

  Vipcarrier tricot draagdoek knoopinstructie                      

 


Download hier de knoopinstructiefolder: VipCarrier draagdoek knoopinstructie (PDF) 

Ervaringen

Ervaringen van klanten en deskundigen

 

Joske (moeder) + foto
"Gisteren is de draagdoek gelukkig al bezorgd. Fijn. Meteen even gewassen en vandaag voor het eerst getest. Wat een succes tot nu toe. Ons mannetje huilde en binnen een half minuutje was het stil en weer een halve minuut later sliep hij. Helemaal top. Als dit zo doorzet (we gaan niet van toeval uit, haha), bombarderen we de SmallVips draagdoek tot baby-must have no.1!! :-)"


Joyce (draagdoekconsulent)

Vandaag eindelijk eens de kans gehad om de vip carrier met mijn 18m oude zoon te proberen.
En ik moet zeggen, hij zit best stevig. Ik vind deze doek tot nu toe fijner dan de andere rekbare doeken die ik heb getest en zal dat zondag op de kraambeurs ook zeker vermelden als mensen geïnteresseerd zijn!

 
Draagdoekconsulent
"Ik vind de draagdoek erg fijn. Lekker dun en toch verrassend sterk."


Eigenaar winkel, slaap-en onrustdeskundige

"Lof voor jullie draagdoek! Ik heb afgelopen vakantie allerlei doeken getest, en ik vond die van jullie veruit het fijnste en koelste. Dus die moeten we natuurlijk ook hebben, dat snap je wel ;-)".


Marie (moeder)

"Ik draag mijn kindje soms wel uren bij mij. Hij vindt het heerlijk en is helemaal rustig als ik hem draag. Met hem in de draagdoek heb ik mijn handen vrij en dan kan ik ondertussen nog wat doen in huis en op mijn andere twee hummels letten"


Marian (moeder)
"Zodra ik hem in de doek doe, wordt hij rustig! Ik gebruik de doek veel als we gaan wandelen in het bos of langs het water en in een drukke omgeving. Maar ook als hij onrustig is. Ik doe de doek 'dicht' en hij slaapt in no-time. Tijdens onze vliegreis was de doek echt onmisbaar".


Draagdoekconsulent
"Dit is een heerlijke draagdoek. Sterk, maar toch in tegenstelling tot veel andere doeken dun. Het materiaal voelt lekker aan".


Marina (draagdoekconsulent)
"Ik vind het een érg fijne doek! Had er nog nooit van gehoord inderdaad en ik ken toch aardig wat doeken :)."


Y. (draagdoekconsulent en verloskundige)
"Een fijne doek die draagkrachtiger is dan ik op basis van het dunne breisel had verwacht. Mijn dreumesje van 9 kilo bleef keurig op haar plek. Kortom, voor consulten vind ik het een aanwinst in mijn collectie."


Elke (draagdoekconsulent)

Ik heb jullie draagdoek getest, en zou het fijn vinden hem te houden. Ik vind het een fijne, luchtige doek die ook goed dienst kan doen in de zomermaanden.


D. (draagdoekconsulent)

"De doek zat afgelopen maandag in de brievenbus. Meteen toen ik hem uitpakte, merkte ik dat hij vele lichter en dunner is dan de TricotSlen. Ik heb hem direct uitgetest en goedgekeurd. Aangenaam, lekker zacht en koel. En een groot pluspunt vind ik de eerlijke aanduiding dat hij tot ongeveer 12 kilo gaat. Ik wil hem zeker aanschaffen om te tonen/laten testen tijdens consulten"


Margo (moeder)
Die draagdoek is super!!! Onze kleine Nathan slaapt binnen een paar minuten.... heerlijk!

 


 

 

Ook je mening delen?
Gebruikerservaringen, opmerkingen, tips en adviezen stellen wij zeer op prijs! Laat het ons weten: info@smallvips.com.